Volgers

zondag 25 maart 2012

Horen, zien en zwijgenDeze foto heb ik een tijdje geleden genomen. Dit is onze huistijger Pluis genaamd, (uiterst rechts) ;)  De foto heb ik  horen, zien en zwijgen genoemd. Ik vond het wel een passende titel! Voor iedereen: nog een prettige zondag!!

zaterdag 24 maart 2012

Sterkte

Welkom aan mijn nieuwe volgers!!
Vandaag een kaartje dat we niet zo graag gebruiken , maar toch spijtig genoeg al eens nodig hebben.Ik voel me een beetje down vandaag, daarom heb ik misschien voor een minder leuk kaartje gekozen, denk ik.
Ik ben van gisterenavond thuis van het ziekenhuis. Ben geopereerd  aan mijn knie, een artroscopie. Das een chique woord voor een operatie aan de meniscus. Ik heb nog veel pijn, maar het is al beter. Ik ben nu een week thuis en daarna nog twee weken paasverlof,  dat is dan weer positief, heb ik veel tijd om te knutselen!

Groetjes, Karin

donderdag 15 maart 2012

Lief egeltje
Hartelijk welkom aan mijn nieuwe volger Nel! Vandaag een 3D kaartje , 'k vond het egeltje zo schattig! Vlindertjes versierd met stickles. Ik vind het steeds leuker tussen al die blogs hier met allemaal mooie kaartjes! Lekker weertje trouwens vandaag!dinsdag 13 maart 2012

Script kaart
Hartelijk welkom aan mijn twee eerste volgers! Hier heb ik eerst een kaartje geëmbost , dan met distress inkt (blauwe) gekleurd langs de verkeerde kant, dus waar de embossing inligt. daarna gestempeld met een script stempel. de vlinder is geponst,geëmbost en bewerkt met grijze inkt , daarna clear embossingpoeder erop en verwarmd met de heattool. nog afgewerkt met drie plaksteentjes. Gekleefd op een donkerblauwe dubbele kaart, drie lijntjes met de scor-pal en een stiklijntje. Zo, dat was het voor vandaag, tot vlug hoop ik! 

zondag 11 maart 2012

Hallo
Hallo, ik ben helemaal nieuw hier. Mijn naam is Karin en mijn dochter heeft gezorgd voor deze blog. Voor mijn eerste kaartje heb ik de embossing-folder beïnkt met 2 soorten blauwe brilliance inkt. Daarna een stempeltje afgedrukt met dezelfde donkerblauwe brilliance inkt en afgewerkt met 3 plaksteentjes
Laat je me weten wat je ervan vindt?