Volgers

zaterdag 28 december 2013

Ot en Sien


Vandaag nog een kerstkaartje. Vrij eenvoudig, Crémekleurige kaart met daarop een bolletjespapiertje en daarop een afbeelding van Ot en Sien gekleefd in 3D. Ik maak niet zoveel 3D kaarten enkel van Ot en Sien, van Anton Pieck en Paddington. Nu heb ik nog twee kaften met 3D plaatjes. Als er iemand interesse heeft, je kunt me mailen, je hoeft  enkel de verzendkosten te betalen. Ik zou het spijtig vinden om ze weg te gooien, misschien kan ik er nog iemand plezier mee doen.
Zo, dit was het voor vandaag, tot de volgende.

Groetjes, Karin

woensdag 25 december 2013

Fijn Kerstfeest!


Hallo, eerst en vooral een fijn Kerstfeest voor iedereen en hele mooie feestdagen! Hier nog eens een kerstkaartje met de servettentechniek, heel leuk om te doen, geeft ook een beetje een fluweel uitzicht.  Ik wens iedereen nog een aangename dag vandaag met lekker eten, cadeautjes en vooral met alle mensen die je dierbaar zijn om je heen!

Groetjes, Karin


zaterdag 7 december 2013

Kerstkaartje


Hallo, ik ben momenteel ook bezig met kaartjes voor de feestdagen. Voor deze kaart, heb ik eens een nieuwe techniek uitgeprobeerd, de servettentechniek.  Het bovenste laagje van een servet op een correspondentiekaartje gekleefd met mod podge,  en dat op een witte kaart gekleefd met foam pads.  Bij deze kaart heb ik voorzichtig versamark op de servet aangebracht en geëmbost met clear.
Nog een labeltje met fijne feestdagen erop en klaar!  Heel leuk om te doen, maar je moet uiterst voorzichtig zijn, want je gebruikt enkel het bovenste laagje van de servet en dat is zeer dun!  Zo, en nu nog een heleboel kerstkaarten te gaan!!

Challenge: Winter Wonderland:  Embossing.

Groetjes, Karin