Volgers

donderdag 17 april 2014

CASology: Note


Hallo, vandaag een kaartje gemaakt voor de challenge van CASology, het thema is "Note". Omdat ik een persoon met allerlei lijstjes ben, altijd al geweest, dacht ik meteen aan een "to do" lijstje.  Ardyth heeft ook wel voor enige inspiratie gezorgd! Dus een lijstje samengesteld op een vrolijk papiertje met leuke en minder leuke dingen :) op een correspondentiekaartje gekleefd, een beetje verhoogd opgekleefd en een kleine wasknijper bevestigd. en dit is het resultaat!

Groetjes, Karin

zaterdag 12 april 2014

On the move.


Hoi, hoi, nog een kaartje gemaakt voor de challenge van Addicted to CAS,  daar is  het codewoord "wheels" en voor de One-layer Simplicity Challenge, waar er een kaart gevraagd werd met als thema "roadtrip". Veel uitleg hoeft dit kaartje niet, denk ik. Eenvoudig, maar dat is waar ik van hou!

Groetjes, Karin

zondag 6 april 2014

Lovely Lily


Hallo, hier ben ik weer. Wij zijn een tijdje naar onze caravan geweest en hebben genoten van het mooie weer! Deze keer een kaartje gemaakt met een prachtig stempel die ik heb geëmbost met clear E.P. en ingekleurd met turquoise aquarelverf. Daarna de stempel verhoogd opgekleefd en de tekst gestempeld. Met deze kaart zou ik graag willen meedoen bij de volgende challenges.
Less is more: A Touch Of Turquoise.
Crazy for cas: Colouring.
Addicted to stamps: CAS


Nog even een sfeerfotootje van op de camping. Deze lieverd kwam even goeiedag zeggen, zijn dagelijkse lading nootjes ophalen voor hem en zijn familie en daarna er weer als een pijl vandoor! Ik vind het toch zo'n schattige diertjes, en jullie?

Groetjes, Karin