Volgers

woensdag 26 november 2014

PluisjeHallo, op het moment is het hier redelijk druk, dus weinig tijd om te bloggen. Maar deze foto wou ik toch nog even meegeven. Pluisje, onze kater ligt graag erg comfortabel. Hier ligt hij op een tablet van de verwarming, knus op zijn schapenvelletje te genieten na een erg zware dag van slapen, eten en een beetje wandelen! Schattig hé!

Groetjes, Karin

donderdag 6 november 2014

Home with a twistHallo, bij O.L.S. loopt een challenge waar het thema "home, sweet home" is. Ik heb het thema niet letterlijk genomen, maar een beetje fantasie en humor samengebracht, dus home with a twist!  Ik heb eerst met de scor-pal een plint gemaakt, daarna een muizeholletje getekend (gevonden op pinterest) en 2  muisjes ernaast gestempeld en een rood hartje (is niet zo goed te zien op de foto) gekleefd. De tekst getypt met de typemachine, misschien een beetje onregelmatig, maar het stoort me niet. Nog een boord met kruisjes en dat is het! Héél erg benieuwd wat jullie van mijn experimentje vinden!

Challenges waar ik mijn kaart wil laten meedoen: One-layer Simplicity: Home, sweet home.                                                                                        Cas on Sunday: One-layer wonder.

Groetjes, Karin

maandag 3 november 2014

Cas kaartje


Vandaag nog een cas kaartje gemaakt, volgens de sketch van Crazy for cas. Deze brads lagen al enkele jaren in mijn kast en heb ze nu gebruikt om een kerstkaartje te maken. Gelukkig Nieuwjaar (Happy New Year) gestempeld en  nog een score lijntje langs de rand en dat was het.
Met dit kaartje zou ik graag meedoen met volgende challenges:
Crazy for cas; sketch.

                                                                                                                                                       

Less is More: Non-traditional colour christmas card  
Christmas Cards All Year Round: No patterned paper.

Groetjes, Karin
                                                                                               
                                                                                          

zondag 2 november 2014

Kipjes, struisvogel en een vraagje


Hallo, onlangs heb ik enkele kippen stempels gekocht, waarvan dit er één van is. De stempel op aquarel kaart gestempeld en ingekleurd met een waterpenseel en aquamarkers. Ik heb dit voor de eerste keer gedaan en er is nog wat oefening nodig, denk ik. Maar ik vond het wel leuk, dus voor herhaling vatbaar! Een grasheuvel getekend en ingekleurd, Het sentiment gestempeld en verhoogd opgekleefd.
Ik heb nog een vraagje,  welke inkt gebruik je om je afbeelding op aquarelpapier te stempelen, om daarna  in te kleuren met waterverf of aquamarkers? Hopelijk kan iemand hierop antwoorden.

Challenges: TIME OUT challenges: Birds of a feather flock together.
                  Addicted to Stamps and More: Cas.

En om in de sfeer te blijven, ik hou van fotograferen, vooral dieren en kinderen. Op de kinderboerderij heb ik deze foto gemaakt. Ik vond hem hilarisch! Die wimpers, geweldig toch!Groetjes, Karin