Volgers

donderdag 23 oktober 2014

Liftchallenge


Hallo, vandaag voor de eerste keer meegedaan met de liftchallenge! Ik ben al vele keren gaan kijken, maar nog nooit effectief meegedaan, tot nu dus. Ik vond het niet zo'n héél makkelijke kaart, maar wel héél leuk! Eerst heb ik een kaartje volgestempeld met drie verschillende soorten stempels en. kleurtjes en daarna in reepjes gesneden en daarna opgekleefd en verder afgewerkt naar het voorbeeld van de te liften kaart van Keren Baker. Leuk om te doen, waarschijnlijk ga ik regelmatig toch eens meedoen met de liftchallenge!

Groetjes, Karin

zaterdag 18 oktober 2014

Sterkte kaartje


Vandaag laat ik een sterkte kaartje zien. Twee vogeltjes stempels gebruikt op een strook roze/paars papier, sterkte stempel en drie siersteentjes erbij gevoegd en nog boven de strook enkel scor-pal lijntjes geëmbost.  Ik had hem vroeger al eens gemaakt in andere kleurtjes, maar vond hem wel mooi. Met deze kaart wil ik deelnemen bij volgen challenges, Less is more: little creatures en bij Cards and scrap: sterkte of condeleancekaart.

Groetjes, Karin

woensdag 15 oktober 2014

Stencil


Goeienavond, vandaag nog een kaartje gemaakt voor de challenge van Addicted to Cas, waar een kaartje gevraagd werd, gemaakt met een stencil. Nu had ik een soort van kantjes (doilies) gekocht bij (zeeman), ze zijn van kunststof en verwijderbaar. Je kan ze vergelijken met die stickers die je met kerst op de raam kan kleven. Die heb ik dus gebruikt als stencil en hiervoor heb ik brilliance inkt gebruikt. Op een zwarte kaart gekleefd en het sentiment verhoogd opgekleefd en mijn kaartje was klaar.

Groetjes, Karin

maandag 13 oktober 2014

HerfstkleurtjesHallo, weer even geleden, maar hier ben ik weer. Volgens mij ben ik een winter blogger. In de zomermaanden zijn we niet zoveel thuis en leven we meer buiten dan binnen en maak ik niet zoveel kaartjes of andere dingen. In de wintermaanden vind ik het héél gezellig om binnen te freubelen en laat het dan buiten maar regenen en stormen. Maar nu ben ik dus terug in actie geschoten en heb deze kaart gemaakt. Eerst heb ik een strook afgekleefd met post-its, dan gesponst met warme herfstkleurtjes en daarna bladeren gestempeld in dezelfde kleuren. Met deze kaart zou ik graag meedoen met volgende challenges:
                   One- Layer Simplicity Challenge: Turning to fall.
                   Virginia's View Challenge: Clean and simple.
                   Addicted to Stamps and More: Anything goes.
                   Crazy for CAS: One layer.
                   Cards and Scrap: One layer.
                   TIME OUT challenge: CASE(ing) Heather Telford.

Zo, dit was het voor vandaag, tot de volgende keer.
Groetjes, Karin.