Volgers

zondag 29 november 2015

Hallo

Hoi iedereen, even een teken van leven! Het zijn nogal woelige maanden geweest hier. We hebben mijn papa naar het rusthuis moeten doen, hij heeft 5,5 jaar bij ons gewoond, maar het was niet meer haalbaar om alles rond te krijgen. Werken, huishouden en de zorgen voor mijn papa. Hij was ook een paar keer gevallen en dan ben je toch niet gerust meer als je van huis gaat. Een hele verandering en ook moeilijk, héél emotioneel! Dan kregen we het bericht dat we moeten verhuizen, want de eigenaar komt in ons appartement wonen, dus nu zijn we op zoek naar een nieuwe woonst, maar tot hiertoe zonder succes, ik wil niet verhuizen, maar we hebben geen keuze. Ik volg jullie nog, maar hier staat de creativiteit op een laag pitje. Hopelijk komt daar binnenkort verandering in, als alles terug wat in de plooi valt. Zo, dat was het zo'n beetje.

Vele lieve groetjes,
Karin

12 opmerkingen:

 1. Hoi Karin.
  wat een veranderingen allemaal, die eigenlijk niet je eigen keuze zijn. Ik kan me voorstellen dat je het heel naar vindt dat je vader niet meer bij jullie kan wonen. Zeker emotioneel. En nu ook nog moeten verhuizen, niet uit eigen vrije wil.
  Heel vervelend voor jou en je gezin. Ik wens je heel veel sterkte de komende tijd!
  Liefs,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé, jeetje... Wat een narigheid allemaal. Het is heel begrijpelijk dat je even niet aan freubelen of bloggen toe komt.
  Het doet wel goed om even weer iets van je te horen.
  Heel veel sterkte met alles, ook voor je familie.
  Hopelijk tot snel.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele nare berichten vertel je allemaal. Kan me voorstellen dat je hoofd naar heel andere dingen staat. Heel veel succes en uiteindelijk zal het allemaal weer goed komen hoor!! Groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb je kaartjes met een knipoog idd gemist en de reden waarom is helemaal niet leuk Karin, wat een verdriet en zorgen en dat net nu de feestdagen er aan komen.
  Heel veel sterkte en vooral succes met het vinden van een fijne nieuwe plek!! Hoop dat 2016 een goed jaar wordt en we snel weer iets van je zien!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geen fijne veranderingen allemaal...hoop dat je van de kleine dingen geniet en wie weet kom je een pracht nieuw huis tegen waar je een heerlijk thuis van kunt maken! Groetjes en sterkte, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Poeh, dat zijn allemaal heftige dingen. Kan me voorstellen dat het het beste is dat je vader naar een rusthuis ging maar emotioneel is het toch even wat anders. En dan moeten verhuizen, zeker nu, is zeker niet leuk. Veel sterkte voor de komende tijd. Ik hoop dat er rust voor jullie komt en dat je zin om te knutselen weer terugkomt.
  Groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi hoi Karin,
  das niet mis, wat je de afgelopen tijd hebt meegemaakt!
  Heel veel sterkte met deze dappere beslissing en dat je nu toch weer wat mag gaan knutselen!
  Liefs van Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Idd niet fijn om dit allemaal te horen. Ik hoop voor jullie dat je snel een fijne woonst vindt ...

  groetjes,
  Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een boel te verwerken bij elkaar allemaal, geen wonder dat je geen tijd hebt voor bloggen. Hopelijk komt er snel weer rust en heeft je vader het naar zijn zin in zijn nieuwe woonomgeving. En vinden jullie ook een fijne woonruimte.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi,

  Het is idd niet leuk om dit allemaal mee te maken; Ik wens jullie veel suc6 naar het zoeken naar een nieuwe woonst en. Hopelijk komt alles snel terug op zijn plaatske.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. dat is wel een heleboel dat jullie moeten verwerken, begrijpelijk dat de inspiratie niet komt. hopelijk vind je vader zijn nieuwe woonst leuk en maakt hij snel nieuwe vrienden. een nieuwe woonruimte, als is het dan tegen jullie zin, kan wel een uitdaging zijn. hopelijk vinden een leuk stekje en komt alles weer snel op zijn plooi. Succes

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat spijtig dat je op deze manier moet verhuizen .
  En dan nog al die zorgen om je Pa .
  Ik hoop toch dat je tijdens de feestdagen toch een mooie tijd mag hebben en we branden een kaarsje om in het Nieuwe jaar voor jullie een mooie flat een goede gezondheid en alles wat je wenst .. groetjes,
  Francisca

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor al jullie lieve reacties!