Volgers

zondag 4 november 2012

Awards gekregen!

                    

Hallo iedereen,  we zijn terug thuis van ons weekje vakantie. Het is heel leuk geweest en het doet toch goed om er een even tusenuit te zijn! We hebben wat kleine dorpjes bezocht en ook Maastricht en Valkenburg, waar ik zeker nog eens naar toe wil met Kerstmis!  Dan is Valkenburg helemaal omgetoverd tot kerststad lijkt me wel de moeite om eens te gaan bezichtigen!                                                                                                                        
Ik  heb ondertussen 2 awards gekregen van  GerJanne ( Sunshine award),  en van Pia en Rosina (Liebster award). Heel lief van jullie om aan mij te denken !
Als je de Award in ontvangst neemt, zitten er een paar regeltjes aan vast: * Bedankt de persoon waar je de Award van ontvangen hebt met een link naar zijn/haar blog. * Post de award op je blog. * Geef de Award door aan 5 mensen die minder als 200 volgers hebben. * Laat een reactie achter bij de 5 volgers, zodat ze weten dat jij hem/haar deze Award gegeven hebt. * Geniet van je Award. Ik geef de Liebster  award door aan: Els, Carina, Annie, Sofie en Karin
Zo, dat was het voor vandaag, tot de volgende.  

Groetjes, Karin

9 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je award!

  Liefs Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat met je award Karin!
  Gr, ALix

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gefeliciteerd en ik had ze ook al gr Nel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Natuurlijk ook nog van harte welkom op mijn blog Karin!

  Liefs Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Graag gedaan hoor Karin en veel plezier ermee....
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat jullie het zo fijn hebben gehad Karin en inderdaad Valkenburg is heel erg leuk rondom de kerstdagen, dan hangt er een heerlijk sfeertje, zeker een aanrader om er dan naartoe te gaan.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor al jullie lieve reacties!