Volgers

woensdag 28 november 2012

Kleurkaartenteam: rood en groen


Hoi, vandaag alweer de laatste woensdag van de maand, dus Kleurkaartenteam. Deze keer werd er gevraagd om een kaartje te maken met de  kleuren rood en groen.  Gezien de tijd van het jaar zullen de meesten voor een kerstkaartje hebben gekozen. Op het blog van Martina, vind je alle deelnemers, het loont vast en zeker de moeite om eens bij de andere dames naar hun creaties te gaan kijken!

Groetjes, Karin

zondag 25 november 2012

Creanijn kaartjes challenge: bolletjespapier


Goeiemiddag allemaal, de wind is hier een beetje gaan liggen, maar het heeft al verschrikkelijk hard gewaaid! Dus prima weer om te knutselen. Ik kwam toevallig op de blog van Creanijn en zag toen de Creanijn kaartjes challenge, waar er gevraagd wordt om een kaartje te maken met bolletjespapier. Ik heb nog niet veel geboortekaartjes gemaakt, dus hoog tijd om daar verandering in te brengen! Zo, en dit is dan mijn bijdrage.

Groetjes, Karin

vrijdag 23 november 2012

Less is more: Hardware


Hallo, nog een kaartje voor Less is more op de valreep! Dit keer moesten we iets van metaal verwerken op het kaartje, ik heb kerstmutsjes gebruikt van bij Elke.De achtergrond is gesponst, stempeltje erop en wat sneeuw aangebracht en verhoogd opgekleefd.

Groetjes, Karin

I've made a card for Less is more, it has to be a card with hardware on it. I sponged the background, put a stamp on it and a little bit of snow and adhered it with 3D foam.

Greetings, Karin

dinsdag 20 november 2012

WinterwonderlandGoeiemiddag, nog een paar (vlugge) kerstkaartjes, want de kerststress laat zich ook hier al een beetje voelen! Ik heb al wel redelijk wat kaarten, maar heb er nog een hoop nodig! Veel uitleg hoeft hier niet, designpapiertje gekleefd, daarop een winterdorpje ge-embost en opgekleefd en een stikrandje getekend.

Nog een ander nieuwtje, ik heb gisteren een " honorable mention" van het  CASology blog gekregen voor mijn kaartje van de vorige blogpost! Ik heb al twee dagen een smile op mijn gezicht en weet niet of hij er nog afgaat! Om eerlijk te zijn, ben ik soms wat onzeker over mijn kaartjes, maar als ik dan leuke reacties van jullie krijg of een vermelding bij een challenge blog geeft me dat toch een bevestiging dat mijn kaartjes toch blijkbaar in de smaak vallen! En dat doet me toch wel iets!! Dank jullie wel! Zo, dat was het dan weer voor vandaag.
Groetjes, Karin

vrijdag 16 november 2012

CASology: ThanksHallo, eerst en vooral wil ik iedereen bedanken voor de leuke reacties die ik steeds krijg, fantastisch!
Deze keer een kaartje voor de challenge van CASology, het thema was "thanks". Ik heb een hartje gesponst met blauw en gele inkt, daarop twee stempeltjes van vogeltjes. Een kleiner stukje cardstock verhoogd opgekleefd waaruit een hart is gestanst en ge-embost. Thanks is aangebracht met rub-ons.

Groetjes, Karin

Hi, first I would like to thank everyone who responds on my cards, its great! This time I made a card for CASology, This weeks challenge was to make a card with the word "thanks" on it. I sponged a card with blue and yellow ink, then I stamped the birds on it. I took a smaller piece of cardstock, cut out  a heart and put it on the card with 3D foam. The word thanks is a rub-on.

Greetings, Karin

woensdag 14 november 2012

Less is more: Houses


Hoi iedereen, vandaag nog eens een kaartje voor Less is more. Er werd een kaartje gevraagd, een laag en "huizen". Ik heb een deel van de embossingfolder door de cuttlebug gehaald. Niet zo gemakkelijk, je ziet altijd een beetje de lijn van de folder (bij mij toch) als je maar gedeeltelijk embost. Of weet iemand daar een oplossing voor? Daarna beinkt met witte inkt en een beetje glittertjes opgestrooid. Het blinkt echt, maar op foto zie je er niet veel van! Ik heb nog een vraagje: Waarmee kan je perfecte, ronde sneeuwvlokjes- dotjes op een kaart maken?  Ik heb een aantal dingen in huis, maar ben nergens 100% tevreden over en heb altijd mismaakte sneeuwvlokjes, vreselijk!! Hopelijk weet iemand raad, maar ik denk dat jullie wel een antwoord weten!

Groetjes,
Karin

Hi everyone, today a card for Less is more. this weeks challenge: houses and one layer. I've embossed  the folder partially. After that I coloured the image with white ink. I also added some glitters, but you can't see it on the photo! But you have to believe me, it really shines!

Greetings,
Karin

maandag 12 november 2012

Mi Cas es su Cas: zwart-wit + kleur


Dag iedereen, gisteren nog een kaartje gemaakt voor de challenge van Mi cas es su Cas: zwart-wit + kleurtje. Ik vond deze stickers op een stickervel, ze waren oorspronkelijk grijs dus kleurde ik ze met een zwarte permanente marker, de tekst ook en de hartjes kleurde ik dus rood. Daarna nog een randje gedoedeld.

Groetjes, Karin

vrijdag 9 november 2012

Less is more: PinkGoeienavond, nog vlug een kaartje voor Less is more met als thema "Pink". Ik wou een grappig kaartje en hoop dat ik daar in geslaagd ben! Het wordt een kort bericht want we vertrekken zo meteen naar het  theater! Tot vlug!

Groetjes, Karin

Good evening, I've made a card for Less is more, it must be a card with the colour "Pink". I want to make a funny card, so I'll hope you like it!! Now I'm gone because we're going to the theatre! Till soon!

Greetings, Karin

zondag 4 november 2012

Awards gekregen!

                    

Hallo iedereen,  we zijn terug thuis van ons weekje vakantie. Het is heel leuk geweest en het doet toch goed om er een even tusenuit te zijn! We hebben wat kleine dorpjes bezocht en ook Maastricht en Valkenburg, waar ik zeker nog eens naar toe wil met Kerstmis!  Dan is Valkenburg helemaal omgetoverd tot kerststad lijkt me wel de moeite om eens te gaan bezichtigen!                                                                                                                        
Ik  heb ondertussen 2 awards gekregen van  GerJanne ( Sunshine award),  en van Pia en Rosina (Liebster award). Heel lief van jullie om aan mij te denken !
Als je de Award in ontvangst neemt, zitten er een paar regeltjes aan vast: * Bedankt de persoon waar je de Award van ontvangen hebt met een link naar zijn/haar blog. * Post de award op je blog. * Geef de Award door aan 5 mensen die minder als 200 volgers hebben. * Laat een reactie achter bij de 5 volgers, zodat ze weten dat jij hem/haar deze Award gegeven hebt. * Geniet van je Award. Ik geef de Liebster  award door aan: Els, Carina, Annie, Sofie en Karin
Zo, dat was het voor vandaag, tot de volgende.  

Groetjes, Karin